Sindikat Žerjavistov Pomorskih Dejavnosti Luke Koper se zahvaljuje vsem članicam in članom sindikata, kot tudi vsem sodelavkam in sodelavcem, ki niste člani sindikata, a ste stali, stojite in nam boste stali ob strani na naši trnovi poti, polni bitk s pokvarjeno ter skorumpirano državo in podkupljenimi izvrševalci.

Prav tako se zahvaljujemo vsem sindikatom in drugim delavskim organizacijam pri solidarnostni pomoči, posebna zahvala pa gre Civilna fronta Vstala Primorska – Vstani SlovenijaGibanje PuntarjiSindikat Poštnih Delavcev KS90, luškim upokojencem in vsem drugim organizacijam ter posameznicam in posameznikom, ki ste podprli naš boj tudi z udeležbo na shodu pred Luka Koper v torek, 30. 1. 2018, v organizaciji Civilne fronte Vstala Primorska – vstani Slovenija.

Zahvaljujemo se veliki večini medijev za korektno poročanje, kljub velikim pritiskom in siljenju v (samo)cenzuro.

Prav tako se zahvaljujemo vsem tistim “delavskim organizacijam”, “sindikatom” in posameznikom, ki nam mečete polena pod noge. S tem nas delate še močnejše!

Posebna “zahvala” pa gre samooklicanemu delavskemu predstavniku iz fotelj sindikalizma, ki je ponovno nerodno pristavil lonček. V prerivanju in hlastanju za medijski prostor je ostal v vrsti z državnimi veljaki.

SŽPD

(Foto: Radio Koper)