Nekdanji premier in sedanji zunanji minister Dr. Miro Cerar poskuša še z zadnjimi izdihljaji razprodati Slovenijo Madžarom. Več kot očitno je to, da je nekdanji premier v hudem primežu zarečenih obljub Madžarom, zato mu iz Sindikat Žerjavistov Pomorskih Dejavnosti Luke Koper sporočamo, naj začne delati za plačo, tako kot vsi pošteni državljani, ne pa za podmizne dogovore, ali – ne upamo si niti pomisliti – za morebitne rente.

Združba lokalnih veljakov s pomočjo biserov iz Stranka SMC, predvsem zelo “bleščečega” Cerarja, bi v zameno za zgolj trenutni madžarski kapital, našim sosedom rada podarila tudi parcele, nujno potrebne za nemoteno delovanje in širitev Luke. Te parcele je bivša vlada pod taktirko Mira Cerarja, takratnega ministra Gašperšiča in sekretarja Lebna ter lokalnih kolaborantov, že rezervirala za naše sosede.

S tem bi Madžari za par odstotkov investicije v projekt 2. tir dobili nadzor nad pristaniškim zemljiščem in nad vsem tovorom, ki potuje iz Luke Koper skozi Slovenijo in obratno. Teh nekaj odstotkov madžarske investicije bi nas državljane stale bistveno več, kot če bi denar najeli pri banki.

Ne bo šlo! Krepat, ma ne molat!

Povezava do Cerarjevih izjav: 
http://www.rtvslo.si/…/moznost-sodelovanja-madzarov-…/472406